IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
10:30 | 19 декември 2022
Обновен: 11:53 | 25 април 2024

Закопчаха нова порция пияни и дрогирани по пътищата на Варненско през уикенда

Сред задържаните е 36-годишен пиян руснак

По материала работи: Слав Велев
Закопчаха нова порция пияни и дрогирани по пътищата на Варненско през уикенда

Снимката е илюстративна/МВР/АРХИВ

Спипаха поредна порция пияни и дрогирани по пътищата на Варненско през уикенда, съобщават от полицията в морския град.

В събота, полицейски служители на Първо РУ, спрели за проверка 36-годишни руснак - водач на лек автомобил. При последвалата проверка с алкотест, се оказало че шофьорът,  е седнал зад волана след употреба на алкохол. Пътните полицаи са му издали талон за лабораторно изследване и са го задържали за срок до 24 часа. По случая  е  образувано досъдебно производство.

24-годишен жител на с. Равна гора е бил арестуван за срок до 24 часа през уикенда. Младият мъж не се е подчинил на подаден звуков и светлинен сигнал от служители на У Белослав. Водачът не е спрял управлявания от него лек автомобил „Фолксваген“ и е последвало преследване от органите на реда. При задържане, униформените установили, че мъжът е известен на МВР, неправоспособен и пробата за наркотични вещества е била положителна. По случая е образуван заявителски материал.

Преди два дни, в гр. Провадия, служители на тамошното РУ, спрели за проверка 19-годишен жител на с. Градинарово. При инспекцията станало ясно, че мъжът се е качил зад волана на лекия си автомобил „БМВ“, след употреба на наркотични вещества. Водачът е отведен  за кръвна проба в болнично заведение. По случая е образуван заявителски материал. 

Коментари

Новини Варна