IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
12:40 | 22 декември 2022
Обновен: 08:25 | 1 май 2024

Предколедно: Събират трошките от варненски квартала

Предупреждения са разлепени на зарязани коли основно в кварталите „Младост”, „Левски” и "Цветния"

По материала работи: Слав Велев
Предколедно: Събират трошките от варненски квартала

Снимка: Черно море/АРХИВ

Погнаха трошките в няколко варненски квартала. На 16 излезли от употреба коли тази седмица са поставени стикери с предупреждение за преместване, информират от  Община Варна.

Предупреждения са разлепени на зарязани трошки основно в кварталите „Младост”, „Левски” и Цветния. С варненска регистрация са 5 от колите, нарочени за преместване. По една са с шуменски и софийски номера, а 9 - без регистрационни табели.

При поставен стикер собственикът на колата разполага със срок от 14 дни да освободи заеманото място. Преместването на возилото на друго място, общинска или държавна собственост, не спира изпълнението на предписанието.

Специален проект

Какво трябва да знаем за диабета по време на бременност?

След изтичане на срока колата се премества принудително с “Паяк“ на паркинга за излезли от употреба коли в Южна промишлена зона. Сумата за възстановяване на разходите направени по преместването и за отговорно пазене, са за сметка на собственика на возилото.

Коментари

Новини Варна