IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
13:00 | 22 декември 2022
Обновен: 18:37 | 14 май 2024

Удължават валидността на предплатените карти за автобус във Варна

Купуваме за 6 месеца, вместо за 3

По материала работи: Слав Велев
Удължават валидността на предплатените карти за автобус във Варна

Снимка: Община Варна

От 01.01.2023 г. се увеличава валидността на закупените кредити в предплатените карти за пътуване в градския транспорт от 90 календарни дни на 180 календарни дни, съобщиха от общинското предприятие ТАСРУД.

Досега при закупуване или зареждане на сума от 10 лева потребителят получава пакет от 11 часа времепътуване, който е активен в рамките на 90 календарни дни. След изтичане на този времеви интервал остатъчната сума, в случай на наличие на такава, се замразява, а при последващо зареждане на нова сума замразеният остатък от предходния кредит се добавя към новозаредения. От началото на 2023 г., този времеви интервал се увеличава от 90 календарни дни на 180 календарни дни, обясняват от ТАСРУД.

Коментари

Иванов ( преди 1 година )
Увеличете времето за пътуване на 90 мин.на хартиените билети които така нагло вдигате през няколко месеца и сложете на повече спирки в града работещи машини за билети и стига оправдания за поскъпване на билетите Ами нека пенсионерите си плащат с картите както всеки друг освен хората с увреждане и децата,тогава ще ви стигат парите и няма да се оправдавате с *** извинения.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 3 rate up comment 3
Новини Варна