IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
13:00 | 31 декември 2022
Обновен: 13:09 | 30 април 2024

Общинска полиция във Варна не почива, драска фишове наред

Шетат за неправилно паркиране по ул. "Мир"

По материала работи: Слав Велев
Общинска полиция във Варна не почива, драска фишове наред

Снимка: Фейсбук/Венцислав Диков

Служителите на Общинска полиция във Варна не почиват в последния ден на 2022 година. За това се оплака пострадал варненец в социалните мрежи.

"Точно днес се сетиха от Общинска полиция, да пишат фишове за паркиране върху тротоар, ул. "Мир" преди хлебозавода", споделя Венцислав Диков. "Да виждате тротоар? Няма го отбелязан дори и в кадастъра! Но те минават винаги в неделя и по празници - естествено нарочно и не ги интересува дали са прави или не. А за новата година им пожелавам... те знаят какво", пише още той.

Редица жители и гости на морския град се жалват от избирателната работа на общинските блюстители на реда. Според тях полицаите не следят за спазването на обществения ред и правилата за движение с цел избягване на инциденти, а наблягат на писане на актове и глоби и залагането на "капани" за шофьорите на неуредени за движение и паркиране места. Това става ясно от последвалите коментари под поста на Венцислав Диков.

Коментари

опетков ( преди 1 година )
Българинът спазва закона само като му бръкнат дълбоко в джоба. Браво на общинските полицаи. Дано и наистина глобените да си платят фишовете.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 4 rate up comment 2
Данъкоплатец ( преди 1 година )
Не се наядоха,мама им алчна. А на тези които пишат фишове,ръцете им да изсъхнат дано.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 6 rate up comment 3
Новини Варна