IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
08:45 | 8 януари 2023
Обновен: 12:03 | 28 март 2024

Възрастна жена е убита от автобус във Варна

Тестовете за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни

По материала работи: Слав Велев
Възрастна жена е убита от автобус във Варна

Полицията излезе с подробности за вчерашното престъпление с жертва във Варна. Както вече ИА "Черно море" съобщи, в събота е станал инцидент на автобусна спирка на бул. "Осми Приморски полк" в морската столица, при който е бил убит човек. Шофьор на автобус от градския транспорт във Варна е ударил възрастна жена, която по-късно е починала от травмите си, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в морския град.

Сигналът за инцидента, който е станал в района на бул. "8-ми приморски полк" пред НАП-Варна, е подаден в 10.30 часа в събота. 

Пенсионерката е слязла от превозното средство, което се е движило по линия 7. След това е ударена от задната част на автобуса. Според очевидци задницата на автобуса се е завъртяла по необичаен начин, без шофьорът да може да го контролира, дори и да го е видял. Въпреки оказаната помощ на 81-годишната жена, малко по-късно тя е починала от раните си.

Водачът е на 58 г., с дълъг стаж и опит, тестът му за алкохол и наркотици е отрицателен.

По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна