IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Новини Варна
11:00 | 24 януари 2023
Обновен: 10:25 | 16 април 2024

Mъж разби "Мерцедес" във "Владиславово", жена го откри вътре да пуши цигари

Автоапаш или... бездомник - каква е съдбата на този мъж?

По материала работи: Слав Велев
Mъж разби "Мерцедес" във "Владиславово", жена го откри вътре да пуши цигари

Снимкa: Фейсбук/Мартин Шидеров/Варна, квартал Владиславово

Mъж разби "Мерцедес" във варненския квартал "Владиславово", а собственичката го откри вътре да пуши цигари. За страната случка съобщи в социалната мрежа синът на потърпевшата, като разпространени кадри, които показват повален на земята, чиито ръце са оковани с белезници.

Ето и как се е стигнало до ареста - Мартин Шидеров, споделил снимките на задържания мъж, твърди, че въпросният е разбил семейния им автомобил и е нахлул в него. Това се е случило във варненския квартал "Владиславово". Когато майката на Шидеров се доближила до колата, с ужас установила, че в нея има непознат човек.

Мартин допълва още, че майка му е преживяла огромен стрес от случилото се. А задържаният - той удобно се бил настанил във возилото и... пушил цигари.

Шидеров и майка му са реагирали светкавично и са подали сигнал до органите на реда. Униформените пристигнали и щракнали белезниците на мъжа, чиято съдба е неизвестна - дали е автоапаш, чийто план да задигне возилото, или само да го претараши, се е провалил... или пък е бездомник, който не е с всичкия си - можем само да гадаем.

Красимир Кателиев, който коментира случилото се, добавя, че тази сутрин е забелязал разбито такси в същия квартал. Той предполога, че може да е дело на задържания.

"Чудя се да го съжaлявам, че е на студено и гладен, или да го набия, щот ми е счупил джама..", коментира друг Фейсбук потребител.

Коментари

Новини Варна