IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:20 | 28 януари 2023
Обновен: 22:12 | 28 март 2024

Какво време ни очаква в неделя по морето

Бурен вятър във Варна, температурите ще са около нулата

По материала работи: Слав Велев
Какво време ни очаква в неделя по морето

Вълнение на морето ще е 3 бала/Снимка: Черно море/АРХИВ

Облачността ще остане значителна, през нощта, главно по Северното Черноморието с валежи от сняг, които утре постепенно ще отслабват и на много места ще спрат. Вятърът от северозапад ще е умерен, над Североизточна България и утре, по Черноморието с временни по-силни пориви. До края на деня постепенно ще отслабне.

Минималните температури още ще се понижат и ще са от -4° до 1°, а преобладаващите максимални между 0° и 3°, по Южното Черноморие до 6°. За Варна минимална температура около минус 1°, а максимална около 4°. Вълнение на морето предимно 3 бала. Температура на морската вода 8°-9°.

Над планините ще бъде предимно облачно и мъгливо. Преди обяд на места в Западна и Централна България ще превалява слаб сняг, но след обяд ще спре. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около минус 3°, на 2000 метра - около минус 8°.
 

Коментари

Новини Варна