IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
09:30 | 13 февруари 2023
Обновен: 11:58 | 25 април 2024

Във Варненско продължават да шофират надрусани и пияни

Сред заловените е и 18-годишен младеж

По материала работи: Слав Велев
Във Варненско продължават да шофират надрусани и пияни

Снимката е илюстративна/АРХИВ

Във Варненско продължават да шофират пияни и надрусани. В събота, към 23 часа, в Суворово, служителите на РУ Девня спрели за проверка лек автомобил, шофиран от 18-годишен жител на с. Генерал Колево. При контрола с техническо средство станало ясно, че младежът е седнал зад волана след употреба на наркотични вещества. Той е дал кръвна проба в болнична лаборатория, задържан е в ареста за срок до 24 часа и срещу него се води  досъдебно производство.

21-годишен, известен на МВР, е задържан в ареста на Първо РУ.  Около обяд, на 10 февруари той бил засечен от полицейски екип с метамфетамин.  Срещу него е образувано бързо производства.

58-годишен варненец, засечен ден по-рано в областния град. Униформени от Четвърто РУ спрели мъжа за проверка и установили, че той управлявал автомобила си след употреба на алкохол. Изпитите спиртни напитки били доказана при извършения тест с дрегер. По случая е образувано бързо производство. 

Коментари

Новини Варна