IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
11:30 | 13 февруари 2023
Обновен: 04:06 | 25 април 2024

Показват детската линейка, закупена с пари от капачки, с почетна обиколка на Варна

Специализираният автомобил е чисто нов и струва над 260 000 лева

По материала работи: Слав Велев
Показват детската линейка, закупена с пари от капачки, с почетна обиколка на Варна

С фамозна почетна обиколка и поредица от събития сдружение "Аз Вярвам и Помагам" показва официалното предаване на новата специализирана неонатална линейка, закупена с дарения и пари от събиране на капачки, съобщиха за ИА "Черно море" от неправителствената организация.

Събитието ще се проведе на 16 февруари (четвъртък) в сградата на фирмата-производител. Там ще се проведе официалното представяне и връчване на ключовете на първата за град Варна специализирана и изцяло модерно оборудвана детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам", която е чисто нова на стойност над 260 000 лв. и е закупена със събрани благотворително средства от събрани пластмасови капачки, стотинки и дарения от хиляди хора.

Началният час на събитието и детайлното представяне и заснемане на Детската линейка е 15:00 часа, а мястото е сградата на представителството на производителя, който се намира на магистралата посока от летище Варна към входа на града.

В 16:00 ч. линейката тръгва на собствен ход по улиците на Варна. Маршрутът започва на влизане в града от АМ "Хемус", посока центъра и пл. "Севастопол". Следва "почетна обиколка" по главните улици с крайна точка мола до изчислителния център, където ще бъде изложена за снимки от всички граждани на Източна и Североизточна България в рамките на трите дни 17, 18 и 19.02.23 от 10:00 ч до 19:00 ч.

На събитието ще присъстват редица гости, които участваха в цялостния процес в изработването на Детска линейка "Аз Вярвам и Помагам".

Коментари

Новини Варна