IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
12:00 | 13 февруари 2023
Обновен: 13:21 | 25 април 2024

Ако някой си познае детето! Разбива стъклата на кола и бяга ВИДЕО

Грозната проява е запечатана от охранителна камера във варненския квартал "Владиславово"

По материала работи: Слав Велев
Ако някой си познае детето! Разбива стъклата на кола и бяга ВИДЕО

Кадър: Фейсбук Росен Янчев

Дете разби стъклата на автомобил във Варна и избяга. "Ако някой си познае детето, може да ми пише", това е написал в социалната мрежа Фейсбук Росен Янчев. Мъжът е споделил видео, заснето от камера пред жилищен блок във варненския квартал "Владиславово". От въпросното видео виждаме грозна вандалска проява на дете - то се приближава към автомобила на Росен, като в ръката си държи предмет, с който троши задното стъкло, както и страничните от лявата страна на возилото. След вандалската проява детето хуква да бяга.

Не са известни години на детето, не става ясно и дали извършителят е момче или момиче, тъй като е с качулка на главата и камерата не е успяла да заснеме лицето.

Росен Янчев твърди, че това се случва за втори път, а Елена Димитрова е оставила предположение в коментарите под поста: "Някой от блока ще е". "С такава походка не съм виждал от блока, уж се оглеждам", отговаря й Янчев.

Появи се и предположение, че някой може да е платил на детето, за да извърши вандалската проява.

"Дали някой не му е платил или е случайна вандалска проява? Като гледам видеото по-скоро е второто, но защо ще го прави на една кола, а не на няколко на паркинга", чуди се Валентин В.

Ана Н. пък заяви следното: "И да си го познаят родителите няма да се обадят. Като им бръкне в джоба на родителите, няма да посмее да го прави пак. Сега е малко вандалче и като няма последствия утре ще е голям вандал".

Коментари

Антон ( преди 1 година )
По подходката веднага се разбира че е момиче.Вгледайте се внимателно при вървежа/бягането/и начина на ръкомахане...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 8
Новини Варна