IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
09:40 | 25 февруари 2023
Обновен: 02:42 | 25 април 2024

"Конференция по демокрация" се провежда във Варна

Проф. Евгений Дайнов и още 14 лектори споделят истории за свои борби и успехи

По материала работи: Слав Велев
"Конференция по демокрация" се провежда във Варна

Във Варна започва гражданският форум "Конференция по демокрация". Той се провежда в концертно студио на радио "Варна“. Целта му е да дава трибуна за представяне на разнообразни граждански активности в подкрепа на демократичните ценности в обществото - свобода и защита на граждански права, баланс на интереси на различните групи в обществото, постигане на консенсус.

Входът е свободен. Началото е в 10.30 часа.

Темата за войната в Украйна ще бъде представена през погледа на доброволците, пише БНР.

Вероятните последици при нанасяне на удар или промишлена авария по критичната инфраструктура в Източна България, ще коментира Иван Попов от Военноморските сили на страната.

Общо 15 лектори ще споделят истории, презентации, за свои борби и успехи през двата конферентни дни. Малко преди 16 ч днес политологът проф. Евгений Дайнов ще говори.

За тези, които няма да могат да присъстват на живо, е организирано онлайн излъчване в реално време във Facebook и YouTube.

Гражданският форум "Конференция по Демокрация" се организира от Обществен център за околна среда и устойчиво развитие от 2015 г. насам. 

Коментари

Новини Варна