IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
13:00 | 16 март 2023
Обновен: 21:06 | 17 април 2024

Издирват двама батки, крали добавки от магазин във Варна (ВИДЕО)

Автомобилът, в който се качват, е заснет от камерите на обекта

По материала работи: Слав Велев
Издирват двама батки, крали добавки от магазин във Варна (ВИДЕО)

Дръзка кражба е извършена от магазин на известна търговска верига за фитнес и хранителни добавки във Варна. За нея споделиха собствениците, които публикуваха в социалните мрежи и видео от момента на кражбата.

Ето какво разказаха те:

"На 12.03.2022 г. (неделя), в град Варна, в един от физическите ни магазини, се разиграва следният абсурден спектакъл: един след друг в магазина влизат двама ошлайфани симпатяги, които имат мисия – да се запасят с хранителни добавки на наш гръб!

Докато единият споделя видимия си интерес да бъде напомпан с магазинера, неговият авер вади два черни плика и (сякаш не за първи път) натъпква общо 10 продукта в тях. След това, отново един след друг, отпрашват от магазина.

Най-смешното в ситуацията е това, че автомобилът, в който се качват, е заснет от нашите камери, а регистрационният му номер се вижда перфектно!

Екипът на Сила БГ моли всеки, който има някаква информация относно лицата от клипа да се свърже с нас незабавно. Пълната анонимност е гарантирана!".

Коментари

Новини Варна