IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:00 | 13 април 2023
Обновен: 04:19 | 25 април 2024

Откриха LSD в дома на задържан за опит за убийство във Варна

32-годишният ръгал и ударял с юмруци жертвата си пред свидетели на оживен булевард

По материала работи: Слав Велев
Откриха LSD в дома на задържан за опит за убийство във Варна

Окръжна прокуратура – Варна привлече към наказателна отговорност за опит за убийство 32-годишен мъж. Той е обвинен, че умишлено е опитал да убие млад варненец на улица в града, като го е наръгал с нож. Мъжът е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор, като в съда ще бъде внесено искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо В.К.

На 12 април, около 19:15 часа, на улица във варненския квартал „Васил Левски“, след възникнал конфликт, 32-годишният обвиняем нанесъл няколко удара с нож в тялото на пострадалия, ударил го и няколко пъти с юмруци. Тъй като случката се разиграла пред очите на свидетели, В.К. побързал да избяга от местопроизшествието, като оставил своя опонент в безпомощно състояние.

След установяването му, в дома на обвиняемият е извършено претърсване и изземване. Освен вещите, пряко съотносими към случая, в апартамента е намерено известно количество ЛСД.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Варна.

 

Коментари

Новини Варна