IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
16:40 | 22 април 2023
Обновен: 14:32 | 26 април 2024

Кошмарен инцидент в Бозвелийско: Има жертва

Кола се вряза в стълб с над 100 км/ч, момиче излетя през стъклото

По материала работи: Слав Велев
Кошмарен инцидент в Бозвелийско: Има жертва

Снимка: Фейсбук/Николай Янулов

Кошмарен инцидент стана днес в провадийското село Бозвелийско. Младо момиче е загинало след тежка катастрофа. За това информират няколко очевидци.

Под думите им колата е летяла с над 100 км/ч, при което се е ударила последователно в дърво и стълб. В автомобила са били младеж, който е шофирал, и две момичета.

При сблъсък едното от тях загива на място, а другите двама са откарани в болница. Не се уточнява кое, но едното момиче е излетяло през стъклото. Тази информация за момента не е потвърдена официално, предаде GlasNews.

Лекият автомобил е смазан до неузнаваемост, става ясно от кадри в мрежата.

Предстои от полицията да дадат подробности по случая.

От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че движението по пътя Варна – Бургас, в района на 190 км, е ограничено.

Леките автомобили се пренасочват през Дюлински проход, а товарните изчакват на място. Движението се регулира от Пътна полиция.​

Днес още в 11 ч движението в участъка между 66-и и 69-и км на АМ „Тракия“ се осъществява двупосочно в платното за София. Преминаването в платното за Бургас се ограничава за неотложен авариен ремонт на дилатационни фуги на мостово съоръжение при 67-и км.

Коментари

До Някой си..... ( преди 1 година )
Ми НЕ шем и да знаем! Правилно си разбрал. Това, че познаваш "селянина с колата" нищо не значи. "Момичетара го накарали" да кара като луд??? Хайде бе! Този глава ли е имал или скоростта "над 100 км/час" му е отвяла акъла? Прости селски кифляци дето смисъла на живота им е фейса и фукнята с татьовата кола!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Аз ( преди 1 година )
Подробностите са ясни: един *** е убил друга такава ! Каквото търсили - намерили! Господ да пази невинните около тях. Да му е сладък от тук насетне живота на шофиралия!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Някой си там ( преди 1 година )
Хем не знаете хем пишете, нямате почти никаква информация за това което се е случило но веднага на първа статия ви е това за да имате повече четения на статията, а че момчето едвам диша и че момичето има огромен шанс да умре не ви пука, важно е да изкараме момчето убиец и да печелим пари от това, ми аз съм от това село и се познавам лично с момчето и то е казало че не иска да му вземат книжката и за това е отказало да ходи обаче момичетата са го накарали.. не знаете и вие как да лъжете тарикати!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 5 rate up comment 3
pich ( преди 1 година )
Селският *** се е правил на мъж.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 4
Новини Варна