IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
12:40 | 11 май 2023
Обновен: 07:38 | 27 април 2024

Капачковците отново успяха! Събрани са парите за мобилния пункт за кръводаряване във Варна

Въпреки нападките и клеветите продължаваме обединени в доброто, заяви Владислав Николов

По материала работи: Слав Велев
Капачковците отново успяха! Събрани са парите за мобилния пункт за кръводаряване във Варна

Инициаторът на кампанията Владислав Николов/Снимка: Аз Вярвам и Помагам

Събрани са необходимите средства за закупуване на първия у нас мобилен пункт за кръводаряване, с който ще оперира Кръвният център във Варна. Това съобщиха от благотворителната кампания „Аз вярвам и помагам“, които са инициатори за набиране на сумата. Това съобщиха организаторите на кампанията от сдружение "Аз Вярвам и Помагам".

“По сметката ни събрахме сумата, която е необходима за да започнем реални действия по поръчването и производството от турската компания EMS на първият в България модерно оборудван мобилен пункт за кръводаряване“, обяви инициаторът на кампанията Владислав Николов.

 

"Въпреки всичките нападки, клевети, обиди и опити да ни очернят ние и Вие не спираме, а ставаме все по-успешни и значими, защото #азвярвамипомагам не е кампания, а общество! Обществото на доброто!", добавя той.

Продължава набирането на средства за останалите две каузи на кампанията. Едната е за закупуване на детска/неонатална линейка, а другата за закупуване на медицински апаратури и оборудване за нуждите на най-голямото отделение по Детска хирургия в Източна и Североизточна България, което се намира в МБАЛ "Св. Анна-Варна".

Всеки, който подкрепя кампанията, може да дари средства на единствената и официална сметка на кампания "Аз Вярвам и Помагам":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"

Основание: Дарение

Коментари

Новини Варна