IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
14:45 | 1 юни 2023
Обновен: 04:55 | 16 март 2024

Условни присъди за семейство дилъри от Варна

41-годишният мъж и 42-годишната му приятелка са реализирали поне четири сделки за продажба на метамфетамин

По материала работи: Слав Велев
Условни присъди за семейство дилъри от Варна

Окръжен съд – Варна наложи наказания на 41-годишен мъж и 42-годишна жена, признали се за виновни за държане и разпространение на високорискови наркотични вещества без разрешително. Всеки от тях получи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 2 години, изтърпяването на което бе отложено с 4 години изпитателен срок.

В тежест на подсъдимите са и направените по делото разноски в размер на 1011,50 лева, които подсъдимите трябва да заплатят солидарно в полза на Държавата по сметката на ОД на МВР във Варна.

П.М. и Ж.И. били задържани при специализирана операция, реализирана под ръководството и надзора на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна, през март 2023 година. В дома на обвиняемите, които съжителствали на семейни начала, били намерени и иззети метамфетамин, марихуана, везни и пари.

В хода на разследването станало ясно, че в периода от ноември 2022 година до задържането им през март 2023 година двамата по отделни или в съучастие са реализирали поне четири сделки със забранени субстанции, като продали на различни свои клиенти метамфетамин.

Определението на съда, с което е одобрено постигнатото споразумение, е окончателно и има силата на присъда.

Коментари

Madurko ( преди 9 месеца )
Ко се занимавате с тези кокошкари бе? Убития Къро цял пункт на границата имал , тези тук с кокошки се занимават. М***лоумна държава!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Новини Варна