IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
10:15 | 20 юни 2023
Обновен: 19:48 | 3 май 2024

Девненци жулят амфети и карат

Спипаха 44-годишен от с. Брестак, седнал пиян зад волана

По материала работи: Слав Велев
Девненци жулят амфети и карат

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Двама жители на Девня са спипани с наркотици зад волана. Вчера, около 22.50 часа, в Белослав, служителите на тамошното РУ спрели за проверка лек автомобил, шофиран от 22-годишен жител на Девня. При контрола с техническо средство станало ясно, че мъжът е седнала зад волана след употреба на амфетамин. Задържан е в районното управление за срок до 24 часа и срещу него се води  досъдебно производство.

Същата съдба последвала и друг негов съгражданин, на 38 години, който също прибегнал до амфетамин, преди да седне да управлява личното си МПС.

Вчера, около 21.30 часа, полицейски служители на РУ Девня, спрели за проверка 44-годишен, жител на с. Брестак, водач на лек автомобил. При последвалата проверка с алкотест, се оказало че мъжът е седнал зад волана след употреба на алкохол. Пътните полицаи са му издали талон за лабораторно изследване и мъжът е отведен за такова. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Коментари

Новини Варна