IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
11:40 | 20 юни 2023
Обновен: 21:19 | 29 април 2024

Варненското енерго ни предупреждава за ало измами

Дружеството участва в инициатива на МВР за превенция на този вид престъпление

По материала работи: Слав Велев
Варненското енерго ни предупреждава за ало измами

ЕНЕРГО-ПРО участва в инициатива на МВР за превенция на телефонните измами. От тази седмица клиентите на клиентите на дружеството ще бъдат предупреждавани за опасностите от телефонни измами. Като част от инициатива на вътрешното министерство, ЕНЕРГО-ПРО Продажби добави текстово съобщение на издаваните платежни документи: „МВР предупреждава: Искат Ви пари по телефона. Спри, не се доверявай! Това е измама!“.

ЕНЕРГО-ПРО се включва за пореден път в инициатива на Министерството на вътрешните работи за борбата с телефонните измами и възможностите за предпазване от тях. Идеята зад кампанията е да се увеличи информираността на обществото, като по този начин се извърши ефективна превенция на този тип престъпления.

ЕНЕРГО-ПРО нееднократно е предупреждавала клиентите за недобросъвестни практики и злоупотреба с името на компанията с цел измама и ще продължи да съдейства на Министерството на вътрешните работи в следващи етапи на инициативата.

 

Коментари

Новини Варна