IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
16:31 | 20 юни 2023
Обновен: 06:38 | 30 април 2024

Дъждът отново потопи Варна (СНИМКИ+ВИДЕО)

Утре ще е слънчево до обяд

По материала работи: Слав Велев
Дъждът отново потопи Варна (СНИМКИ+ВИДЕО)

Снимки: Граждани на квартала - Varnafix

Не особено проливният дъжд, който се изсипа днес следобед, превърна отново улиците на Варна в реки. Потопени бяха основни булеварди центъра на града. Задръстването по пътя от курортните комплекси към града бе от "Дървения мост" до кръговото на "Почивка". Потопени участъци имаше по бул. "Левски", по ул. "Девня" и почти всички възлови отсечки в града.

До полунощ явленията ще затихнат и ще се изясни, обещават от НИМХ-Варна. Ще бъде почти тихо, по крайбрежието със слаб вятър от западна четвърт. Минимални температури 14°-19°.

Утре ще е слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста, а над Североизточна България и северното Черноморие купесто-дъждовна облачност и главно там на изолирани места ще превали краткотраен дъжд и ще прегърми. Вятърът ще остане предимно слаб, като постепенно ще се обърне от североизток и изток. Максималните температури ще се повишат и във вътрешността ще са между 27° и 32°, по крайбрежието от 25° до 28°. Вълнение на морето 1-2 бала. Температура на морската вода 22°-24°. За Варна минимална температура 17°, максимална 27°.

Коментари

Новини Варна