IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
12:40 | 28 юни 2023
Обновен: 15:57 | 29 април 2024

Стартира онлайн регистрацията за Галата – Варна

Плувният маратон е на 6 август, а цената за участие сега е 20 лв.

По материала работи: Слав Велев
Стартира онлайн регистрацията за Галата – Варна

Снимка: Черно море/АРХИВ

Стартира онлайн регистрацията за плувния маратон Галата – Варна 2023 г. от 1 юли Тази година атрактивната надпревара е на 6 август, неделя. Записването е само на платформата за регистрация на сайта www.varnamaraton.info. То ще продължи до 3 август включително. На тази дата в 17 ч платформата се затваря, съобщават организаторите.

Всеки желаещ да участва в маратона трябва да се регистрира само в една от трите регистрационни форми – на български, руски или английски език. В момента на регистрация платформата изписва надпис „вие се регистрирахте успешно за маратона“. Това е единственото потвърждение за успешното записване на участниците. Друго потвърждение няма.

Плувци, които се регистрират повече от веднъж, ще бъдат заличавани от списъка. Таксата за участие на регистрираните онлайн е 20 лв. /10 евро. За онези, които нямат онлайн регистрация в определения срок, таксата участие ще бъде 30 лв./15 евро.

Коментари

Дяд Кольо ( преди 9 месеца )
Плувайте си го. Състезание в което наградния фонд се осигурява от такса участие го отпиши. Защо не даде тази смотана община 10 000 лева награден фонд а ги събирате от участниците? Ще имате много здраве да участвам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна