IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
15:40 | 27 юли 2023
Обновен: 14:02 | 28 април 2024

Джебчийки нападат и обират деца във Варна

Крадлите атакували малчуганите на ул. "Антим I", от където обикновено потеглят на организирани пътувания с автобус

По материала работи: Слав Велев
Джебчийки нападат и обират деца във Варна

Снимката е илюстративна: GoogleMaps

Джебчийки нападат и обират деца във Варна. За това алармираха потърпевши ИА "Черно море". Днес в района на ул. "Антим" първи две жени са обрали най-малко две деца, докато отпътуват за лагер.

"Тази сутрин между 09:00- 09:30 са откраднали портмонето на дъщеря ми от ул. "Антим I", докато децата се събират за тръгване на лагер. В портмонето не е имало много пари, но вътре е била личната й карта", съобщи майката на едно от обраните деца, което е на 14 години.

Друго 14-годишно момиче от същия автобус е останало също без портмонето си. Баща на едно от децата твърди, че джебчийките са се качили дори в рейса, докато децата са се готвили за отпътуване.

Джебчийските кражби са ежедневие за жителите и гостите на Варна вече повече от 30 години. Всеки един варненец или турист, посещавал морската столица, е ставал жертва или познава човек, обиран от наглите крадли, които най-често обикалят по спирките и автобусите на градския транспорт.

Коментари

Аз ( преди 8 месеца )
*** с забрадки и шалвари крадат и просят около хотел Черно море!Къде са тайните полицай които не са ониформени за да ги изловят?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна