IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
13:20 | 31 юли 2023
Обновен: 13:22 | 2 май 2024

Спипаха поредна порция пияни и дрогирани водачи във Варненско през уикенда

Сред тях има 40-годишен солидно наквасен и надрусан с амфети моторист

По материала работи: Слав Велев
Спипаха поредна порция пияни и дрогирани водачи във Варненско през уикенда

Снимката е илюстративна: Черно море/АРХИВ

Органите на реда във Варненско спипаха поредна порция пияни и дрогирани водачи по пътищата на областта през уикенда.

На 29.07.2023 г. във Варна, от служители на Второ РУ – Варна е проверен 40-годишен жител на гр. Девня, управлявал мотопед без регистрационни табели. Установено е, че управлява МПС след употреба на алкохол и наркотици – концентрация над 1,2 промила в издишания въздух  и положителен полеви тест за наркотици /амфетамин/. Образувано е досъдебно производство, лицето е задържано за срок до 24 часа.

На 29.07.2023 г., по обяд, в село в общ. Аксаково, при полицейска проверка от служители на РУ Аксаково е установено, че 45-годишна водачка на л.а. „Опел“ управлява след употреба на алкохол – концентрация над 1,2 промила в издишания въздух.

В ранен следобяд, във Варна при полицейска проверка от служители на 03 РУ е установено, че 72-годишен водач управлява МПС след употреба на алкохол - концентрация над 1,2 промила в издишания въздух.

Лицата са задържани за срок до 24 ч., образувани са бързи полицейски производства.

На 30.07.2023 г., през нощта, по пътя за КК „Зл. Пясъци“ от служители на 05 РУ е извършена полицейска проверка на 51-годишен водач от Варна, при която, с полеви тест, е установено, че управлява МПС след употреба на наркотични вещества.

По случая е образувано бързо полицейско производство, лицето задържано за срок до 24 ч.

Коментари

Новини Варна