IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
16:15 | 4 август 2023
Обновен: 06:50 | 1 май 2024

14 дни след старта: Обезопасяват ремонта край "Терапията"

Съоръжения, осигуряващи безопасно преминаване на пешеходци, ще бъдат поставени по бул. „Христо Смирненски"

По материала работи: Слав Велев
14 дни след старта: Обезопасяват ремонта край "Терапията"

Съоръжения, осигуряващи безопасно преминаване на пешеходци, ще бъдат поставени по бул. „Христо Смирненски“, в близост до университетската болница „Св. Марина“ във Варна, научи ИА "Черно море". Това става близо две седмици след старта на ремонта в района.

Те ще бъдат с ширина около 2 метра, под формата на коридор, по платното от обръщач „Бриз“ до южния вход на болницата, съобщават от „Градски транспорт“, позовавайки се на информация на фирмата изпълнител на ремонтните дейности. 

По „Христо Смирненски“ тече ремонт заради реализацията на мащабен европейски проект за изграждане на подземна инфраструктура - канализация и водопроводи, а затварянето на част от булеварда доведе до маршрутни промени по автобусна линия 12. 

„Градски транспорт“ се извинява за причинените неудобства, но организацията на движение не позволява на автобусите да навлизат по бул. "Хр. Смирненски".

Коментари

Новини Варна