IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
11:00 | 17 август 2023
Обновен: 00:13 | 29 април 2024

„Най-дългата вечеря на плажа“ е тази събота в „Аспарухово“

Дует „Ритон“, фолк и огнено шоу очакват варненци и гостите на града под звездите на морския бряг

По материала работи: Слав Велев
„Най-дългата вечеря на плажа“ е тази събота в „Аспарухово“

Снимки: АРХИВ

Богата музикално-артистична програма е предвидена за „Най-дългата вечеря на плажа“. Едно от най-вълнуващите летни събития под звездите на морския бряг в „Аспарухово“ ще се проведе тази събота, 19 август, обяви кметът на района Ивайло Маринов.

Програмата ще започне в 19:30 ч. с детска анимация за най-малките, подготвена от „Мимо шоу“ и съпроводена с много забавления и подаръци. Участие ще вземат също балерините от „Балетна школа за принцеси“, а зрителите ще имат възможността за първи път да наблюдават и въздушна акробатика със звездите Христина Маврева и Иван Христов.

Със своята специална фолклорна програма за доброто настроение на публиката ще се погрижат Елица Тодорова и гайдарски оркестър „Диньо Маринов“, а своя огнен спектакъл ще представят артистите от огнено и светлинно шоу „Палячи“.

Специален гост ще бъде любимият на няколко поколения българи  дует „Ритон“. Вечерта традиционно ще завърши с бляскаво светлинно шоу, кулминационен завършек на летните забавления в района.

„Най-дългата вечеря на плажа“, организирана от Район „Аспарухово“ по блестящата идея на семейство Снежина и Димитър Кръстеви, се осъществява благодарение на финансовата подкрепа на Община Варна. За трета поредна година събитието ще се обвърже с благотворителната кампания на мотоклуб „Братя във вятъра“ в помощ на малките пациенти на Клиниката по детска клинична хематология и онкология към УМБАЛ „Света Марина“ във Варна.

Коментари

Новини Варна