IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
15:20 | 26 август 2023
Обновен: 15:46 | 28 април 2024

Ясно и слънчево време в неделя по морето

Седмицата започва с 39°, след това - валежи и гръмотевици

По материала работи: Слав Велев
Ясно и слънчево време в неделя по морето

Графика: НИМХ

В неделя във Варна ще преобладава ясно и слънчево време, в сутрешните часове на места видимостта ще е намалена. Ще продължи да духа слаб, през деня до умерен вятър от източна четвърт. Минимални температури между 18° и 23°, максимални от 32° до 37°, по Черноморието 27°-30°. За Варна минимална температура 22°, максимална 30°. Вълнение на морето 2-3 бала, следобед по най-южното крайбрежие до 4. Температура на морската вода 25°-27°.

Чудесно време и в планините - ще е предимно слънчево. След обяд временни увеличения на облачността ще има над масивите от Западна България, но ще е почти без валежи. Ще духа предимно умерен вятър от изток.

Новата седмица ще започне със слънчево време, а температурите в понеделник ще се повишат още и максималните ще бъдат между 34 и 39 градуса. През нощта срещу сряда над Западна България ще се заоблачи и на места ще превали и прегърми.

В сряда превалявания се очакват над западните и централните райони, в четвъртък и на изток, а температурите ще тръгнат надолу.

Коментари

Новини Варна