IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
14:20 | 8 септември 2023
Обновен: 12:04 | 27 април 2024

Съдят онанист, тормозил жени край детски заведения във Варна

32-годишният мъж паркирал с колата си и щом забележел преминаваща жена, свалял прозореца на автомобила, усилвал музиката и започвал да онанира

По материала работи: Слав Велев
Съдят онанист, тормозил жени край детски заведения във Варна

Снимка: NOVA/АРХИВ

Районна прокуратура - Варна внесе в съда обвинителен акт срещу 32-годишен мъж, обвиняем за това, че в продължителен период от време, извършвал непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, изразяващи явно неуважение към обществото и характеризиращи се с изключителен цинизъм. А.Т. ще бъде съден за престъпление по чл. 325, ал. 2, във връзка с чл. 26, ал. 1 от НК.

Действията на обвиняемия станали обществено достояние през месец ноември 2022 година. В периода от октомври до 14 ноември той бил засечен няколко пъти да извършва непристойни действия в автомобила си. 

Мъжът изпитвал желание да показва половия си член на публични места, докато се самозадоволява, като първоначално бил по-плах, но постепенно действията му станали по-цинични и той започнал да демонстрира желанията си на публични места в централната част на Варна, през светлата част на денонощието. А.Т. избирал различни места за паркиране на ул. „Парижка комуна“, в близост до различни детски заведения, спирал колата си там и щом забележел преминаваща по улицата жена, умишлено свалял прозореца на автомобила, усилвал музиката и започвал да онанира. Това предизвиквало възмущение у тях, като в една от ситуациите потърпевшата жена направила забележка на 32-годишния мъж, извадила телефона си и го снимала. 

Сигнал за действията на младия мъж бил подаден в ОД на МВР – Варна, а случаят придобил сериозна обществена популярност. В хода на разследването по образуваното досъдебно производство били събрани достатъчно доказателства за съпричастността на А.Т. към гореописаното деяние. Той бил привлечен към наказателна отговорност. 

Обвиняемият няма криминални прояви и не е известен на органите на реда. Ако бъде признат за виновен той може да получи наказание „лишаване от свобода“ за срок до пет години.

Коментари

Дед Колю ( преди 7 месеца )
Абе вие нямате ли с кво да се занимавате, а сте тръгнали с някакъв ч@.иджия да се занимавате?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна