IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
13:20 | 12 декември 2023
Обновен: 10:50 | 27 април 2024

Зов за помощ: Млада жена се нуждае от спешна бъбречна трансплантация

Нужни са 200 000 евро и донор на Елица Томова, за да живее

По материала работи: Слав Велев
Зов за помощ: Млада жена се нуждае от спешна бъбречна трансплантация

Млада жена от Каварна страда от тежко бъбречно заболяване. Налага се да й бъде извършена спешна бъбречна трансплантация, но за целта, по предварителна информация, са нужни около 200 000 евро, сума, която е непосилна за семейството.

Въпреки това Елица Томова вярва, че мечтите са, за да се сбъдват. Затова тя отправи апел към всички, които имат желание да я подкрепят в този труден момент и да помогнат.

„В последните шест месеца искрено се надявах да не се стига дотук. Вече част от вас знаят, че от години се боря с коварно бъбречно заболяване, което прогресира. Поради тази причина се налага спешна бъбречна трансплантация, която ще ми даде шанс за живот. Шанс да осъществя толкова много мечти с любимите ми хора, желания и цели, които нямам търпение да постигна, но първо е необходимо с ваша помощ да премина през най-голямото предизвикателство в живота ми.

За съжаление, сумите, необходими за лечението ми, са непосилни за мен и моите родителите.

Моля да ни подкрепите, като в момента споделям личната си сметка. Чакаме оферти от различни болници и поради тази причина, по-късно ще бъде открита дарителска такава.

Благодаря на всеки един от вас! Бъдете здрави!“, написа Елица Томова.

Елица Томова - успешен специалист в областта на информационните технологии, живее във Варна, родом е от Каварна - дъщеря е на д-р Силвия Томова практикуващ психиатър в ЛЗ в Североизточна България.

Освен средства се търси и донор поради несъвместимост с баща й, както и поради специалните медицински изисквания при 0+ група, каквато е тя.

Всеки, който иска да я подкрепи, може да го направи с дарение на следната сметка:

Банка: ДСК

IBAN: BG29STSA93000022622684

 Титуляр: Елица Емилова Томова

Коментари

Новини Варна