IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
09:30 | 16 декември 2023
Обновен: 21:33 | 3 май 2024

Коледно карнавално бягане днес във Варна

Всеки участник трябва да носи забавен коледен костюм

По материала работи: Слав Велев
Коледно карнавално бягане днес във Варна

Община Варна организира традиционното Коледното карнавално бягане. Събитието ще се проведе на 16 декември, събота, от 10:30 часа в Морската градина. Всеки участник трябва да носи забавен коледен костюм на дядо Коледа, на елена Рудолф, на джуджетата, да е поне с червена шапка или с рогца. На атрактивното спортно събитие са предвидени награди за победителите, томбола за всички участници и брънч парти.

Карнавалното щафетно бягане стартира от Слънчевия часовник. По регламент всеки отбор се състои от трима души. Задължително условие е да има поне една дама в тима. Участниците ще направят по 6 обиколки с дистанция от 300 метра. За желаещите, които нямат съотборници, организаторите обещават да ги комбинират при старта.

За първите три отбора са предвидени медали, а всички останали могат да участват в томбола с награди. В рамките на инициативата се организира и брънч парти, на което всеки желаещ може да направи сладкиш, баница, ястие или напитка. 

Програма:

09:30 ч. - Регистрация и раздаване на стартови номера на отборите;

10:30 ч. - Щафетно бягане;

11:15 ч. - Награждаване на победителите, томбола с награди и брънч парти

Коментари

Новини Варна