IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
17:30 | 20 декември 2023
Обновен: 02:49 | 27 април 2024

Варненци посрещат новата 2024 г. с легендите от C-Block

3D LED сцена и лазерни ефекти са подготвили още организаторите

По материала работи: Слав Велев
Варненци посрещат новата 2024 г. с легендите от C-Block

Община Варна организира традиционния празничен концерт „Заедно в новогодишната нощ" за жителите и гостите на града. Празничната програма ще започне в 22:00 часа на 31 декември и ще продължи до 2:00 ч. на 1 януари. 

Специално за събитието на площад „Независимост“ ще бъде монтирана уникална за България 3D LED сцена, предвидени са и лазерни ефекти. 

Празничната музикална програма е с участието на популярните изпълнители C-Block, които ще представят за първи път пред варненската публика ретро хитовете си Keep Movin’, So Strung Out, Time Is Tickin’ Away, Broken Wings, We Believe и др. 

На сцената ще излязат още Стенли и неговите музиканти, които ще изпълнят незабравимите песни на група „Тангра“. 

По традиция варненските артисти са преобладаваща част от програмата на концерта. Сред участниците са певицата Виктория Георгиева /Victoria/, представила страната ни  в изданието на „Евровизия“ през 2021 година, финалистите от телевизионните музикални формати /„Гласът на България“/ Тино /TINO/ и Александър Петров. 

Сред участниците е и Симона Петрова – MONA /от „България търси талант“/, която ще заплени публиката с магията на фолклора, заедно с танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Варна“. 

Водещи на събитието ще бъдат певицата Надежда Петрова /NADIA/ и актьорът Емил Христов. 

Коментари

blacklight ( преди 4 месеца )
Само да попитам - кой е точно младият актьор Емил Христов, че нещо не се сещам? Какво и къде играе, че да се запознае човек с него и неговият "талант"?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна