IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
11:00 | 21 декември 2023
Обновен: 16:33 | 27 април 2024

"България Еър" пуска директни полети от Варна до Атина, Франкфурт, Париж, Прага и Варшава

Авиокомпанията ще каца на централните летища в съответните градове

По материала работи: Слав Велев
"България Еър" пуска директни полети от Варна до Атина, Франкфурт, Париж, Прага и Варшава

Летище Варна/Снимка: АРХИВ

Националният превозвач „България Еър“ ще пусне през пролетта и лятото на 2024 г. директни редовни полети от Летище Варна до пет европейски дестинации. Те ще бъдат до Атина, Франкфурт, Париж, Прага и Варшава, съобщиха от авиокомпанията. В скоро време ще бъдат обявени датите за стартиране на полетите и дните, в които ще бъдат изпълнявани. Авиокомпанията ще каца на централните летища в съответните градове. За изпълнението на новите полети се очаква да бъде базиран един самолет от флота на „България Еър“ на Летище Варна. По този начин авиокомпанията възнамерява да разширява своята програма.

През новата година превозвачът ще възстанови и редовните полети от София до Виена, Милано (Летище Малпенса) и Лисабон. Полетите до трите дестинации бяха спрени по време на Ковид пандемията. Най-вероятно ще бъдат пуснати през пролетта, като се очаква датите също да бъдат анонсирани скоро. 

В навечерието на коледните и новогодишни празници „България Еър“ увеличи честота на вътрешните си полети по линията София – Варна. С въвеждането на допълнителните полети от София до Варна и обратно през декември клиентите на авиокомпанията могат да летят до 3 пъти на ден до морската столица и имат повече удобни опции за пътуване като избегнат и засиления трафик по пътищата.

„България Еър“ отбеляза своя 21-ви рожден ден на 4 декември 2023 г. По повод рождения си ден стартира и игра в Instagram, в която 21 млади пътешественици ще получат по един двоен билет за следващото си пътуване през 2024 година и ще могат да се насладят на незабравимо пътешествие до вълнуваща дестинация по редовните линии на авиокомпанията.

В дните от 11 до 31 декември желаещите да участват в играта е необходимо да последват страницата на авиокомпанията в Instagram, а в коментар под публикацията за играта да отбележат човек, с когото биха искали да споделят пътуването, както и да използват в коментара си хаштага #BulgariaAir21. В томболата право на участие имат всички на възраст между 18 и 29 години.

Всички млади любители на пътешествията, които изпълнят пълните условия, ще бъдат включени в томбола за един безплатен двупосочен билет до избраната от тях дестинация от директните линии на „България Еър”.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 2 януари 2024 г. и ще им бъде изпратено лично съобщение в рамките на деня от страницата на авиокомпанията в Instagram. Наградата е лична, като не може да бъде заменяна за паричната ѝ равностойност или преотстъпвана на трети лица.

Коментари

Кристина ( преди 4 месеца )
До кога ще сте манипулисти във Варна ? Цените са ужасно високи . София -Варна над 300лв билета в едната посока
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Новини Варна