IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
16:00 | 9 януари 2024
Обновен: 09:07 | 27 април 2024

Варна остана без „паяци“

Всички 5 машини за репатриране са за ремонт

По материала работи: Слав Велев
Варна остана без „паяци“

Снимката е илюстративна: Черно море/АРХИВ

Варна остана без „паяци“. Всички автомобили с техническо средство за принудително преместване на МПС в нарушение, в момента са счупени и за ремонт. Тази информация са получили сутринта граждани, чиито гаражи се оказали блокирани от спрял пред тях автомобил. На телефона за повикване на техническо средство тип “Паяк” 052/820-921 служителката е обяснила още, че и петте „паяка“ на общинското предприятие „Паркинги и синя зона“, което изпълнява дейност репатриране са извън строя, като последният се е счупил в неделя. 

Директорът на предприятието Младен Иванов потвърди за Радио Варна, че „паяците“ са за ремонт и препоръча в тази ситуация гражданите да сигнализират полицията. Иванов отказа да коментира причините, за да се стигне до момента, в който и петте съоръжения на предприятието, да са извън строя едновременно, с мотива, че не е оторизиран да дава интервю от общинския пресцентър.

Коментари

Новини Варна