IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
10:20 | 10 януари 2024
Обновен: 10:09 | 27 април 2024

Днес изтича срокът за нови пиари на варненския кмет

За главния експерт са необходими две години, а за старши експерта – една година професионален опит

По материала работи: Слав Велев
Днес изтича срокът за нови пиари на варненския кмет

На 10 януари 2024 г. изтича срокът, който Община Варна обяви за участие в конкурсите за експерти в пресцентъра на институцията. Припомняме, че бяха обявени два конкурса - за главен и за старши експерт в отдел „Пресцентър, връзки с обществеността и протокол“ към дирекция „Канцелария на кмета“ при Община Варна. 

Изискванията за заемане на длъжността са: степен на завършено образование – бакалавър, професионална област – връзки с обществеността, обществени комуникации, журналистика или филология. 

За главния експерт са необходими две години, а за старши експерта – една година професионален опит. Допълнителни изисквания и за двете длъжности са владеене на западноевропейски език, много добра компютърна грамотност и способност за работа с офис техника. 

Съгласно длъжностната характеристика, бъдещите служители трябва да работят за постигане на публичност, откритост и обществен престиж на дейността на Общината. Те ще участват при подготовката на редовните брифинги, пресконференции на кмета, интервюта и информация за медийни публикации. Ще изготвят и прессъобщения на български и чужд език.

Длъжността изисква още да се осигурява изпълнението на цялата протоколна дейност, свързана с провеждането на мероприятия, в които Община Варна е инициатор или участник. 

Съгласно длъжностната характеристика, желаещите ще трябва да поддържат базата данни в сайта на община Варна www.live.varna.bg. 

Документите за участие в конкурсите се представят в срок до 17:30 часа на 10.01.2024 г. на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк” № 43 в Информационен център на Община Варна, ет.1 лично от кандидатите.

Допускането до участие в събеседването ще се извърши от комисия, която ще определи датата и мястото на провеждането му. 

Повече информация ТУК

 

Коментари

Новини Варна