IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
15:20 | 10 януари 2024
Обновен: 17:57 | 1 май 2024

Вижте кога са приемните дни на зам.-кметовете на Варна

Голям интерес и към срещите с Павел Попов и Диан Иванов

По материала работи: Слав Велев
Вижте кога са приемните дни на зам.-кметовете на Варна

Вече са ясни датите на приемните дни на заместник-кметовете на Община Варна Павел Попов и Диан Иванов, към които има голям интерес от страна на гражданите.

Павел Попов е с водещ ресор „Образование“. Той ще има приемен ден всеки втори и четвърти четвъртък на месеца. Записването става при техническия сътрудник на телефон 052/820 117. За месец януари датите са 11 и 25 януари, но вече са запълнени. Желаещите граждани могат да се запишат за месец февруари, където датите са 8 и 22 февруари.

Заместник-кметът Диан Иванов е с водещ ресор „Правни въпроси и собственост“. Записването става при техническия сътрудник на телефон: 052/ 820 231. Приемните дни за месец януари са 15 януари и 29 януари. Графикът за 15 януари вече е запълнен, извършва се записване за 29 януари. Следващата дата за приемен ден е 13 февруари.

Изключително голям интерес има и към приемната на кмета Благомир Коцев. Тя е фиксирана за всеки втори четвъртък на месеца. Заради големия брой желаещи е обявена и допълнителна дата за приемен ден – 28 март. Гражданите могат да се запишат на телефон 052/820 000 при сътрудниците на кмета. Датите за месеците януари и февруари са запълнени.

Приканваме желаещите при записването си да съобщават темата или проблема, по който искат среща с кмета или със заместник-кметовете, с цел да бъдат осигурени съответните експерти от администрацията и въпросите да се решават в оперативен порядък.

Припомняме, че утре, 11 януари, от 14 часа, е приемният ден на кмета Благомир Коцев. В него ще се включат граждани, които са се записали още през миналата година. Също на 11 януари, от 14 часа, е приемният ден и на заместник – кмета Павел Попов. Приемната на заместник-кмета Диан Иванов е на 15 януари, понеделник.

Коментари

Новини Варна