IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
15:45 | 17 януари 2024
Обновен: 06:43 | 30 април 2024

Затварят варненска улица

Променят движението на автобусите за Тополи и Казашко

По материала работи: Слав Велев
Затварят варненска улица

От 9:00 часа утре – 18 януари 2024 г., ще бъде затворена за движение ул. „Д-р Атанас Липов“ в участъка ѝ от кръстовището с ул. „Тракийска“ до кръстовището с ул. „Медвен“. За времето на ремонтните дейности се въвежда временна организация по маршрутите на линии 18, 18/40, 18А, 18А/40, 118А, съобщават от „Градски транспорт“.

·Курсовете на линии 18, 18/40 и 118А (за Тополи) ще се изпълняват от/до спирка „Център Тополи“, няма да се обслужва спирка „Обръщач Тополи“. Автобусите ще обръщат на спирка „Център Тополи“. Запазва се за начален час на курс  валидният по сегашното разписание час на тръгване от сп. „Обръщач Тополи“.

Автобусите по линии 18А и 118А (от/до с. Казашко) след спирка „Разсадника“ ще се движат по ул. „Йордан Николов“, ул. „Медвен“ до кръстовището с ул. „Д-р Ат. Липов“ и ще продължават по маршрута си към с. Казашко. Временните спирки по този маршрут ще са обозначени със спирков знак.

·Автобусите по линия 18А/40, идващи от Гробищен парк в посока с. Казашко – след сп. „Ново село“ ще завиват наляво за сп. „Младост“ и надясно по ул. „Йордан Николов“, ул. „Медвен“ до кръстовището с ул. „Д-р Ат. Липов“, след което ще продължават по маршрута си към с. Казашко. Временните спирки по този маршрут ще са обозначени със спирков знак.

Всички курсове от/до с. Казашко няма да обслужват сп. „Център Тополи“. Промените се въвеждат двупосочно.

Коментари

Новини Варна