IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
16:08 | 7 февруари 2024
Обновен: 15:47 | 26 април 2024

Издирват мъж, нападнал шофьор на автобус във Варна

Инцидентът е станал снощи по линия №20

По материала работи: Слав Велев
Издирват мъж, нападнал шофьор на автобус във Варна

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Издирва се мъж, нападнал водача на автобус по линия №20 Варна. Инцидентът е станал снощи преди спирката на бившата бензиностанция Петрол в кв. "Владиславово". До нападението се е стигнало, след като мъж във видимо нетрезво състояние пресича пътното платно. Водачът на автобуса успява да спре, така че да няма никакво съприкосновение с пешеходеца. Автобусът спира на спирката и отваря врати, а въпросният мъж влиза в рейса и се отправя към шофьора, след което хвърля чанта с неуточнено съдържание върху главата на шофьора и побягва извън превозното средство.

Все още той не е установен. Шофьорът е прегледан в болница и изписан с множество наранявания по главата. Това заяви по време на заседанието на ПК "Транспорт" към Общински съвет Варна директорът на общинското предприятие "Градски транспорт" ЕАД Николай Антонов, предаде Радио Варна. В момента случаят се разследва от полицията и официална информация ще бъде дадена след сверяване на камерите от автобуса заради противоречива информация, добави Антонов.

Коментари

Новини Варна