IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
12:15 | 15 февруари 2024
Обновен: 16:22 | 26 април 2024

Окошариха редица крадци, "работили" във Варненско

36-годишен жител на Долни Чифлик е закопчан докато "бере" кабели в центъра на Варна

По материала работи: Слав Велев
Окошариха редица крадци, "работили" във Варненско

Полицаите от ОД на МВР окошариха редица крадци, шетали из Варненско. В резултат на предприети оперативни действия, служители на РУ "Аксаково" са установили и задържали извършителка на кражба – портмоне със сумата от около 830 лева. 38-годишна жителка на Игнатиево, осъществила престъпното деяние в хранителен магазин, в който тъжителката пазарувала. Полицаите са образували досъдебно производство и са върнали парите на пострадалата.

За подобно провинение е задържан и жител на с. Детелина, на 53 години. Мъжът също е отмъкнал пари – 2 500 лева, от панталон, окачен в помещение, пригодено за битовка на строителни работници, находящо се на територията обслужвана от Пето РУ. По случая е образувано досъдебно производство и е докладван на прокуратурата. Служителите на реда действали незабавно на подадените сигнали за кражба и своевременно задържали в ареста грабителите.

В момент на кражба, на многожилен кабел, собственост на мобилен оператор, бил задържан вчера 36-годишен жител на Долни Чифлик, известен на МВР, осъждан. Екип на Първо РУ заловил мъжа в 3.15 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна