IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
13:40 | 22 февруари 2024
Обновен: 03:43 | 26 април 2024

Община Варна търси нови кадри

Местната власт обяви конкурс за директор и началник на отдел

По материала работи: Слав Велев
Община Варна търси нови кадри

Община Варна търси нови кадри. Местната власт обяви конкурси за директор на дирекция и за началник на отдел. Това става ясно от публикувани обявления в сайта на общинската администрация.

Общината търси директор на дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване” и началник на отдел „Деловодно обслужване и архив“ към Дирекция „Управление на човешките ресурси и административни услуги“.

За директор на „Инженерна инфраструктура и благоустрояване” минималните изисквания към кандидатите са да имат магистърска степен в областта на техническите науки, както и 4 години професионален опит или придобит ранг III младши.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе чрез защита на концепция тема: „Стратегия за развитие и експлоатация на мрежите и съоръженията на техническата инфраструктура и благоустрояване на територията на община Варна“ и интервю.

Основната заплата, определена за длъжността, е от 933 лв. до 3250 лв.

Документите за участие в конкурса се представят в срок до 17.30 часа на 5 март на адрес: гр. Варна, бул. “Осми приморски полк” №43, в отдел “Управление на човешките ресурси и вътрешен административен контрол”, ет.4, ст.404, лично от кандидатите или от техни упълномощени представители.

Документите могат да се подават по електронен път на адрес nklyunkova@varna.bg, като заявлението и декларацията следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис.

Обявен е и конкурс за началник на отдел „Деловодно обслужване и архив“ към Дирекция „Управление на човешките ресурси и административни услуги“.

Минималните изисквания към кандидатите са да имат: степен на завършено образование – бакалавър; професионална област – Социални, стопански и правни науки, друго; професионален опит – 3 години или придобит ранг ІІІ младши.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе чрез решаване на тест за познания от професионалната област на длъжността и относно администрацията и интервю.

Основната заплата, определена за длъжността, е от 933 лв до 3050 лв.

Документите за участие в конкурса се представят в срок до 17.30 часа на 5 март на адрес: гр.Варна, бул. “Осми приморски полк” №43, в отдел “Управление на човешките ресурси и вътрешен административен контрол”, ет.4, ст.405, лично от кандидатите или от техни упълномощени представители. Документите могат да се подават по електронен път на адрес gbedeleva@varna.bg, като заявлението и декларацията следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис.

Повече информация за всички изисквания към кандидатите може да бъде открита ТУК

Коментари

Новини Варна