IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
10:40 | 26 февруари 2024
Обновен: 22:38 | 28 април 2024

Потрошена варненка при катастрофа към таксиджия: Защо си гледаше колата, а не ми помогна?

Пострадалата изрази благодарности към хората, оказали й съдействие при инцидента

По материала работи: Слав Велев
Потрошена варненка при катастрофа към таксиджия: Защо си гледаше колата, а не ми помогна?

Снимки: Росица Желязкова, Николай Димитров

Пострадалата при тежък удар варненка при катастрофа на пътя за Добрич край Аксаково, сподели от първо лице за случилото се. Тя разказа, че шофьорът, причинил инцидента, се е загрижил повече за колата си, отколкото за пострадалите в ударения автомобил. Жената изрази благодарности към хората, помогнали й при инцидента и изпрати послание и на водачът, който я е блъснал.

"Пиша с надеждата, че огромната ми благодарност ще стигне до всички хора, които вчера ми помогнаха в Аксаково. Мили хора толкова много Ви благодаря. Бъдете здрави и добрината да Ви се връща стократно. Мило момче, което ме блъсна желая ти здраве. Единствено не разбрах, защо ме остави в колата без да ми помогнеш, а за теб беше по-важно какви са твоите поражения по автомобила ти. Не ме попита дали съм добре, никаква човечност. Понатрошиме, но ще мине. Жива съм!", пише Антонина Василева.

Потребителите в социалната мрежа посъветваха жената да не бъде толкова снизходителна към водачът на таксиметровия автомобил предвид случилото се.

Коментари

анонимен ( преди 2 месеца )
Уточнение - виждам, че колата е на Хипо. Обаче говоря за Триумф. Не е грешка. Останалите фирми са много по-зле.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
анонимен ( преди 2 месеца )
В триумф такси се напълни с доста нови ***. Време е фирмата да се вземе в ръце, защото името и започва да се петни. Тотални *** особено с коли с номера над 1000. Нагли и прости, но със самочувствие. Не знаят елементарни адреси и главни улици.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Новини Варна