Варна 11°
fallback
Новини Варна
10:40 | 26 февруари 2024
Обновен: 08:52 | 15 май 2024

Потрошена варненка при катастрофа към таксиджия: Защо си гледаше колата, а не ми помогна?

Пострадалата изрази благодарности към хората, оказали й съдействие при инцидента

По материала работи: Слав Велев

Снимки: Росица Желязкова, Николай Димитров

Пострадалата при тежък удар варненка при катастрофа на пътя за Добрич край Аксаково, сподели от първо лице за случилото се. Тя разказа, че шофьорът, причинил инцидента, се е загрижил повече за колата си, отколкото за пострадалите в ударения автомобил. Жената изрази благодарности към хората, помогнали й при инцидента и изпрати послание и на водачът, който я е блъснал.

"Пиша с надеждата, че огромната ми благодарност ще стигне до всички хора, които вчера ми помогнаха в Аксаково. Мили хора толкова много Ви благодаря. Бъдете здрави и добрината да Ви се връща стократно. Мило момче, което ме блъсна желая ти здраве. Единствено не разбрах, защо ме остави в колата без да ми помогнеш, а за теб беше по-важно какви са твоите поражения по автомобила ти. Не ме попита дали съм добре, никаква човечност. Понатрошиме, но ще мине. Жива съм!", пише Антонина Василева.

Потребителите в социалната мрежа посъветваха жената да не бъде толкова снизходителна към водачът на таксиметровия автомобил предвид случилото се.

Автор на статията:
Слав Велев
варна ПТП Добрич такси катастрофа инцидент крими новини варненка аксаково благодарност потрошена Антонина Василева
2 коментара
fallback
fallback