IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
16:00 | 6 март 2024
Обновен: 21:01 | 28 април 2024

Садизъм във Варна: Майка откри разчленена котка, докато води детето си на градина

Тя намерила трупа на обезглавеното четириного зад спирка "Патриарх Евтимий"

По материала работи: Слав Велев
Садизъм във Варна: Майка откри разчленена котка, докато води детето си на градина

Фрапиращ случай на агресия към улично животно е установен в морската столица Варна.

Майка, водеща детето си на детска градина, се натъкнала на малтретираното тяло на мъртва котка. В тревни площи край улицата тя попаднала на разчлененото и обезглавено четириного.

"Главата отделена от тялото, лапичките рязани, но близко до тялото, а вътрешностите изкарани на показ", описва ужасната гледка Яна В. Тя твърди, че това било дело на човек, а не на кучета, защото по телцето на убитото коте нямало следи от зъби.

До трупа имало и кърпичка, изцапана с кръв.

"Подала съм сигнал към 112,но ако някой има камери,насочени към паркинга,моля да ги прегледа!", пише Яна. "Дано злосторникът си носи последствията от стореното!", надява се тя. Жената алармира за станалото в една от големите варненски групи във Facebook, а в коментарите под публикацията ѝ с е разбира, че не за първи път из града се намират тела на разчленени котки.

"Сега разбирам, че това е втори такъв случай. Има и друга, преди месец, до "Билата" на пазара. Пак разчленена", пише Светла А.

"Януари на два пъти сутрин при разходка на кученцето се натъкнах на същата гледка в района на църквата Св. "Никола" в центъра", пише Веселина Д.

Вижте и целия сигнал на Яна В.:

"Днес, водейки детето ма градина, се натъкнах на потресаваща гледка. Локацията е сп. "Патриарх Евтимий", посока кварталите, тревистите площи. Не снимах, бях без телефон! Който реши може да види сам. Буквално разчленена котка, главата отделена от тялото, лапичките рязани, но близко до тялото, а вътрешностите изкарани на показ. Брутална гледка, причинена от някой безподобен двукрак индивид, който си беше избърсал пръстите с кърпичка до трупа на котето. Ако бяха кучета, котката щеше да е разпръсната и наядена.

Подала съм сигнал към 112,но ако някой има камери,насочени към паркинга,моля да ги прегледа! Знам,че ще ме нападнат някои,че пускам такъв пост, но това не е нормално! Дано злосторникът си носи последствията от стореното!"

Коментари

Велислав Бакшиша от ( преди 1 месец )
Психопати има колкото искаш.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна