IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
12:45 | 29 март 2024
Обновен: 10:34 | 27 април 2024

ГЕРБ стяга редиците за изборите във Варна (СНИМКИ)

Ще бъде ли позволено да организират вота свободно или пак ще има намеса „свише“, питат се активисти

По материала работи: Слав Велев
ГЕРБ стяга редиците за изборите във Варна (СНИМКИ)

Снимки: Фейсбук/Руслан Тошев

ГЕРБ стяга редиците за изборите във Варна. При изключителен интерес снощи премина срещата на членовете на партията в централния район "Одесос" с Николай Костадинов, Христо Христов и членът на Европейския парламент Емил Радев, съобщи бившият депутат д-р Руслан Тошев.

Хората поставиха наболели въпроси, които в навечерието на предстоящата серия от избори добиват особена острота.

Ще бъде ли позволено на клуба да организира следващите избори свободно или пак ще има намеса „свише“? Докога Иван Портних ще е областен координатор на ГЕРБ Варна и защо председателят и зам. председателят на общинското ръководство нямат достъп до парите на ГЕРБ Варна от държавната субсидия? Кой контролира разходването им и защото те се ползват включително за публикации срещу мен като районен ръководител? На последния въпрос отговорих, че меко казано, недружелюбните ми отношения с Иван Портних датират още от 2012г. так чак до днес, но и в бъдеще ще отказвам да върша фалшификации и да предавам интересите на редовите членове, нито пък да нарушавам етичните принципи.. А на публикациите ще организираме изразително четене с коментар при отворени врати.

На въпроса „ Кой реди листите“ отговорих ясно. Листата за съветници бе редена еднолично от Иван Портних, същото се отнася и за кандидатите за районни кметове. Обясних как се сглобява и листата за депутати, заяви Тошев.

Николай Костадинов и Христо Христов са уверили събранието, че ще дадат най-доброто от себе си порочните практики да се прекратят.

Коментари

Новини Варна