IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
11:20 | 4 април 2024
Обновен: 13:01 | 29 април 2024

Спипаха поредна порция пияни и дрогирани водачи във Варненско

Бързо производство е образувано срещу 29-годишен жител на Дългопол, отказал да му бъде направена проверка за наркотици

По материала работи: Слав Велев
Спипаха поредна порция пияни и дрогирани водачи във Варненско

Снимката е илюстративна: АРХИВ

Спипаха поредна порция пияни и дрогирани водачи по пътищата във Варненско.

55-годишен, жител на провадийското село Храброво попаднал в полицейски арест. При извършена проверка, служителите на РУ Провадия, установили, че мъжът управлявал лек автомобил, след като е употребил голямо количество алкохол. Инспекцията на водача е извършена вчера , час и половина след полунощ. По случая е образувано бързо производство.

Вчера, униформени на РУ Аксаково, проверили и задържали в ареста мъже на 31 години, известен на служителите на реда, от с. Любен Каравелово. При инспекцията от униформените, дръгтестът отчел положителна проба на амфетамин и метамфетамин. Срещу нарушителя е образувано бързо производство.

Бързо производство е образувано вчера, срещу 29-годишен жител на Дългопол, отказал да му бъде направена проверка за установяване на употреба на наркотични вещества или техните аналози. Мъжът е наказван вече за това по административен ред, добре известен на полицията и осъждан.

Коментари

Новини Варна