IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
10:40 | 8 април 2024
Обновен: 10:15 | 29 април 2024

Арестуваха поредна порция пияни и дрогирани по пътищата във Варненско

36-годишен шофьор от Брестак е заловен надрусан и без книжка да шофира по "Аспаруховия мост"

По материала работи: Слав Велев
Арестуваха поредна порция пияни и дрогирани по пътищата във Варненско

Арестуваха поредна порция пияни и дрогирани по пътищата във Варненско през уикенда.

Мъже на 36 и 48-годишни са задържани в полицейските арести на Трето РУ и РУ Девня за шофиране след употреба на алкохол. Те били спрени за проверка през почивните дни и при тест с алкодрегер станало ясно, че са се качили зад волана след употреба на алкохол. Срещу тях са образувани бързи производства.

36-годишен мъж, известен на служителите на реда, от с. Брестак е задържан за срок до 24 часа. В събота, на "Аспаруховия мост", униформени от сектор „Пътна полиция“ спрели за проверка мъжа. Инспекцията показала, че той е неправоспособен и управлява лек автомобил в едногодишен срок от наказанието му по административен ред - за управление без СУМПС. Последвала проверка и с наркотест, която показала наличие на канабис и метамфетамин в кръвта на водача. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Коментари

Новини Варна