IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
10:11 | 13 април 2024
Обновен: 02:25 | 2 май 2024

Времето във Варна на 13 април 2024

Слънце и с купеста облачност

По материала работи: Петър Захариев
Времето във Варна на 13 април 2024

Днес отново ще бъде предимно слънчево. Над Централна и Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места там ще има краткотрайни валежи от дъжд, след обяд в отделни райони придружени с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и главно по южното крайбрежие ще превали краткотрайно. По южното крайбрежие и във вътрешността на района с ще има и условия за развитие и на купест-дъждовна облачност.

Главно там се очакват краткотрайни превалявания от дъжд, не са изключени и гръмотевици. Ще духа предимно слаб вятър от север, следобед по крайбрежието от източна четвърт, който привечер на места ще стихва. Максималните температури ще са от 20° до 25°, по крайбрежие малко по-ниски. За Варна 21°. Вълнение на морето 2 бала, в заливите 1-2. Температура на морската вода между 13° и 16°.

Коментари

Новини Варна