IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
15:15 | 7 май 2024
Обновен: 17:25 | 19 май 2024

Варна отбелязва 9 май с военен ритуал и поднасяне на венци

За около час ще затворят едното платно на булевард „Осми приморски полк“

По материала работи: Десислава Михалева
live.varna.bg

Варна ще почете Деня на Европа - 9 май, с традиционния военен ритуал с полагане на венци и цветя пред паметника-мемориал на Осми Приморски полк.

Събитието започва от 10 часа в четвъртък, 9 май, пред мемориала на бул. "Осми приморски полк", съобщиха от общинската администрация. 

В 11 часа на същия ден следва церемония по издигане на флага на Европейския съюз пред централния вход на Община Варна.

Организатор на честването на Деня на Европа е Община Варна, а съорганизатори са Военноморските сили на Република България и Варненската и Великопреславска света митрополия.

По повод церемонията за Деня на Европа, на 9 май платното за движение на бул. „Осми приморски полк“ в посока кв. "Чайка", ще бъде затворено за около час - от 9:40 до 10:50 часа.

Коментари

didier93 ( преди 1 седмица )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93 @gmail.com Имейл: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна