IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
10:07 | 23 май 2024
Обновен: 05:15 | 16 юни 2024

Варненецът се врязал в спирката с несъобразена скорост, можело е да има жертви

Шофьорът е задържан за 24 часа след инцидента до Окръжна болница

По материала работи: Слав Велев
Варненецът се врязал в спирката с несъобразена скорост, можело е да има жертви

Снимка: МВР

От полицията във Варна разкриха подробности за катастрофата до Окръжна болница във Варна от 19,30 ч. снощи.

"На основен булевард в града  лек автомобил „Мерцедес“ се врязва в автобусна спирка и помита чакащите на нея четирима пешеходци. Водачът – 20-годишен варненец, при маневра завой наляво поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и предизвиква инцидента на автобусната станция.

Пострадалите са: египетски гражданин на 39 години, който е с фрактура на дясна подбедрица; жена на 57 години със скъсани връзки на колянна става; 64- годишна варненка с изкълчена раменна става и разкъсно-контузни рани и жителка на морската столица на 79 години, която е със счупване на кости на стъпалото.

Първите трима са настанени в болнично заведени, а най- възрастната е освободена за домашно лечение, като всички са без опасност за живота. Пробите за алкохол и наркотични вещества на водача, предизвикал ПТП, са отрицателни и е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано", информират от полицията.

Коментари

Новини Варна