IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Новини Варна
16:15 | 25 май 2024
Обновен: 14:44 | 16 юни 2024

МВР-Варна за пожара: Огънят е обхванал петте етажа на хипермаркета

Няма загинали и сериозно пострадали

По материала работи: Слав Велев
МВР-Варна за пожара: Огънят е обхванал петте етажа на хипермаркета

Снимка: "Радио Варна"

От полицията във Варна излязоха с подробности за големия пожар на крайезерния път в морската столица. Ето какво пишат от там:

"Пожарът в хипермаркет във Варна е локализиран. Сигналът бе подаден днес, малко преди 13 часа. По първоначални данни огънят е обхванал целия хипермаркет /5 етажа/, съседен обект за търговия с дървен материал, както и част от магазин за продажба на храна за животни. Работата по установяване на причините за пожара продължава".

Няма загинали и пострадали. Все още не е ясна причината за пожара, пламъците се прехвърлиха към зоомагазин срещу запалената сграда, там пожарът е потушен, пише "Радио Варна". Близо 30 са били клиентите в магазина, в който е имало и персонал.

С помощта на собственичката на магазина посетителите и персонала са били изведени от сградата, а три жени-също клиентки на обекта, са били спасени от пожарната с вишка. От Военноморската болница съобщиха, че трите жени са прегледани, както и още трима души, които са били в сградата, те са без опасност за живота, но ще бъде отворена барокамерата във здравното заведение, където шестимата ще дишат кислород.

Коментари

didier93 ( преди 3 седмици )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93 @gmail.com Имейл: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна