IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
Новини Варна
16:45 | 27 май 2024
Обновен: 12:57 | 17 юни 2024

Нещо черно, нещо като нищо, изуми варненци в Морската градина

Предполага се, че това ще бъде поредният макет на Черно море

По материала работи: Слав Велев
Нещо черно, нещо като нищо, изуми варненци в Морската градина

Снимка: Фейсбук

Нещо черно, нещо, като нищо се появи в Морската градина на Варна, сигнализираха читатели изумени жители и гости на града в социалните мрежи. То се намира на алеята под Морското казино.

Според хората "нещото" е сътворено на 25 април. Заляха го със смола. Една чайка залепна, още докато правиха това нещо. Днес (вчера, б.а.) едни колоездачи щяха да се претрепят в него. Как се разрешава да се правят такива неща – и то перманентни, на главна алея в парка, пишат потребители в социалните мрежи.

Според други това е макет на Черно море. Важен обаче остава въпросът – защо се прави нещо без да има информационна табела какво ще е? 

Варна вече има триизмерен макет на Черно море, който се намира пред Аквариума в Морската градина. Изграден е през 30-те години на XX век. Той е с мащаб 1:20 000. Целта на направата му е да се използва от учениците като нагледно учебно пособие.

Коментари

Канио0 ( преди 2 седмици )
Абе защо големи мъже, вършат глупости?!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Мария ( преди 2 седмици )
Наблюдавам, че се случва нещо странно...колкото по- напред вървим, толкова по- назад се оказваме... Реализират се безумни идеи, кражбите се увеличават, храните вече са изкуствени, производителите на каквото и да е, произвеждат най- долно качество стока, няма метачи по улиците, *** стоят с дни разпилени от птиците, всичко тъне в мръсотия, неокосени треви, стари ,опасни дървета застрашават минаващите и никой не се интересува от нищо... Имам чувството, че всички се дрогират...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
усвояваме ( преди 2 седмици )
едни евро средства в мътно времедокато е време. Защо е нужно да знаете какво екой го прави и в чий джоб/каси потъват вашите пари ?Гласувайте овце и толкова...!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 3 rate up comment 0
didier93 ( преди 2 седмици )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна