IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
16:40 | 6 юли 2015
Обновен: 20:00 | 13 май 2024

Разбиха главата на варненка с камък

Жената е откарана в болница без опасност за живота

По материала работи: Деян Михайлов
Разбиха главата на варненка с камък

Юлските жеги отприщиха най-долните страсти у хората. Две жени – на 67 и на 68 години, влязоха в болница през няколко часа, след като на едната й разбиха главата с камък, а другата я пребиха в дома й заради лични конфликти. В същото време младеж отнесе 200 лв. глоба, след като се сби със свой връстник в заведение за бързо хранене на пазарчето в „Чайка”.

Първият екшън се разиграл в центъра на Варна – на ул. „27-и юли”. 45-годишен мъж от Казанлък, който живее във Варна от няколко години, имал стара вражда с 67-годишна варненка. Двамата нямат роднинска връзка, но се познавали отдавна. Те се засекли случайно на улицата и отново се скарали. Този път обаче скандалът ескалирал, мъжът взел камък от улицата и разбил с него главата на по-възрастната си опонентка. Жената е откарана в болница без опасност за живота, а мъжът – в ареста.

Едно денонощие изкарал зад решетките и 39-годишен мъж от Ветово. Той, заедно със свой приятел, все още незаловен, нахлули в дома на самотноживееща 68-годишна жена в с. Черноок, след като разбили вратата. Без да се обясняват те директно се нахвърлили върху жената, пребили я и избягали. Тя успяла да събере сили и да се обади на 112. Пред полицията обяснила, че също имали стари разпри със заловения, с когото не са роднини. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Провадия.

200 лв. глоба по бързата процедура отнесе 22-годишен младеж от село Трънак, който извъртял скандал на клиент в заведение за бързо, в което работи. Панаирът бързо преминал в размяна на удари и била извикана полиция, след като клиентът отнесъл няколко юмрука в лицето. Присъдата му е по указа за борба с дребното хулиганство.

 

 

ЛИЛЯНА ТРЪНКОВА

Коментари

Новини Варна