IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
16:34 | 7 юли 2015
Обновен: 13:43 | 13 май 2024

Дядо плаши хората в Морската с голотиите си

Задържан е за 24 часа и ще бъде съден за това, че е извършил непристойни действия

По материала работи: Деян Михайлов
Дядо плаши хората в Морската с голотиите си

81-годишен варненец доказа, че никога не е късно да станеш за резил. Той ще бъде съден по бързата процедура, след като беше спипан да си размахва голотиите на една от алеите в Морската градина.

Около 21.10 часа вечерта на тел. 112 били получени няколко сигнала от възмутени граждани, че голият старец изнервя минувачите и плаши децата. Той е задържан за 24 часа и ще бъде съден за това, че е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и приличие.
Още един мъж щe бъде съден по бързата процедура и по същия член от закона. За разлика от дядото, 39-годишният мъж бил облечен, но пък много пиян. Около 3 часа сутринта той вилнеел по улиците на родния си град, когато бил застигнат от патрулка и помолен да се укроти. При вида на униформените обаче, алкохолът в кръвта му се качил в главата и той ги засипал с псувни и ругатни, уволнил ги по няколко пъти и се оказал с белезници в патрулката.

ЛИЛЯНА ТРЪНКОВА

 

Коментари

Новини Варна